Advies en implementatie

Advies en implementatie

Ten Hagen Consulting biedt kwaliteit in advisering en resultaat bij verandertrajecten. Ten Hagen Consulting is de expert voor het ontwerpen en transformeren van IT-organisaties en processen: meer dan 20 jaar ervaring bij klanten in het adviseren, begeleiden en managen van verandertrajecten en verbeterprojecten. De nadruk in dienstverlening ligt op advies én implementatie ervan; zowel het geven van advies voor een probleem, als realisatie van de geadviseerde oplossing. Dit betekent het ontwerpen en implementeren van de juiste oplossingen binnen de tijdslimiet en binnen het budget, conform de kwaliteitsnormen.

Hebt u behoefte aan een competente en ervaren consultant met specifieke kennis, die kwaliteit biedt? Ten Hagen Consulting biedt de oplossing.

Ten Hagen Consulting richt zich op alle organisaties – commercieel en non-profit – die te maken hebben met uitdagingen in hun IT-dienstverlening en de organisatie er van, of de aansturing van de IT-organisatie vanuit de regie-organisatie.

Ten Hagen Consulting is in 2012 opgericht door eigenaar Job ten Hagen. Op 16 augustus 2012 is van Job ten Hagen wereldwijd een toonaangevend boek gepubliceerd over de onderwerpen waarin hij advies geeft en verandertrajecten begeleidt, op basis van zijn jarenlange ervaring bij diverse klanten: Boek over IT management. In 2014 heeft Job de opleiding “ITIL Master” afgerond, het hoogste niveau van ITIL Servicemanagement; hij is de enige gecertificeerde ITIL Master in Nederland.

Ten Hagen Consulting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56327803. De algemene voorwaarden van Ten Hagen Consulting zijn daar gedeponeerd.